profi blindklinktang 2,4 – 5 mm

Professioneel uitgevoerde Skandia blindklinktang, ook wel popnageltang genoemd, is te gebruiken bij blindklinknagels in vele formaten en materiaalsoorten.

29,45 (adviesprijs)

Artikelnummer: 1082371 - EAN: 8712817225300 Categorie:

Beschrijving

Professioneel uitgevoerde Skandia blindklinktang, ook wel popnageltang genoemd, is te gebruiken bij blindklinknagels in vele formaten en materiaalsoorten. De tang verbindt op een handige manier stukken plaatmateriaal aan elkaar met een blindklinknagel, waarbij de montage maar aan één kant hoeft of kan gebeuren. Bijvoorbeeld het bevestigen van een traptrede op een huishoudtrap, een schaatsschoen op een losgeraakt ijzer of een metalen handgreep op een aluminium raam.

Dit model van Skandia is uitgevoerd met 4 mondstukken in diverse maten, zodat er maar één tang nodig is bij blindklinknagels in allerlei soorten en formaten. Deze meegeleverde mondstukken en bijbehorende montagesleutel worden bewaard in de blindklinktang zelf, zo raken ze niet kwijt en blijft de tang bruikbaar bij veel verschillende soorten en maten nagels.

Geschikt voor aluminium, koper, (edel)staal en inox blindklinknagels van 2,4 – 3 mm, aluminium en stalen blindklinknagels van 4 mm en voor aluminium blindklinknagels van 5 mm.